tag.antprofitools.hu


TAG táguló csődugók vizsgálati alkalmazáshoz - Alumínium

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

TAG táguló csődugók vizsgálati alkalmazáshoz - Alumínium

Csődugók csövek lezárására és tisztítására

A csődugók vagy leeresztő dugók - ahogy néhanyan ismerjük azokat - a cső végének ideiglenesen lezárására vagy megnyitására használatosak számos különböző vizsgálati alkalmazáshoz. A csődugókat elsősorban víztől, gázoktól és idegen tárgyaktól való biztosításra használják, újonnan fektetett csövekben vagy javítás alatt álló csővezeték rendszerekben. A TAG csődugó kínálata számos, különböző típusban áll rendelkezésre az alkalmazások sorához ½″-től 72″ (12,7 - 1828,8 mm) csőméretig. Nyomáspróbához speciális csődugók is kaphatók. 


3 különböző típust különböztetünk meg:

Nejlon csődugók:
Standard csődugók  az elszennyeződött csőrendszerek tömítésének viszgálatára a szerelési munkálatok során. A csődugók széles mérettartománya teszi lehetővé a gáz- és vízipar területein való széleskörű felhasználását, valamint alkalmazását az összes olyan iparágazat számára, ahol a csövek és nyílások lezárása szükséges.

Alumínium csődugók:
A nejlon csődugókon kívül alumínium csődugókat is kínálunk már 1,5" mérettől, amelyek az igényesebb munkálatok elvégzését segítik magas hőmérséklet mellett vagy vegyszeres kezelés során.

Acél csődugók:
Ez a típus a legellenállóbb, 1,5" és 72" közötti mérettartományban áll rendelkezésre, az igényesebb munkálatok elvégzésére magas hőmérséklet mellett vagy vegyszeres kezelés során, A savas és lúgos környezetben egyaránt alkalmazhatóak (a nejlon és alumínium csődugókkal ellentétben).  


A feljebb említett mérettartományokon kívüli lehetőségekről érdeklődjön a 06 70 417 6555 telefonszámon vagy írjon a zoltan.keszegh@antprofitools.hu e-mail címre.

TAG - Csőleélezőgépek és csőmegmunkáló szerszámok

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha

Szervíz formanyomtatvány

katalogus tag
katalogus tag
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
E-mail Facebook Instagram Linked In